SOULFUL PREGNANCY


       
            

ZWANGERSCHAPSYOGA GROEPSLES 

Je bent op zoek naar zwangerschapsyoga in Eindhoven, maar hebt geen zin in een “puf cursus”. Dan ben  je bij ons aan het goede adres! Bij sportschool Mini & Mom verzorg ik wekelijks heerlijke actieve zwangerschapsyoga.

 

Wat is zwangerschapsyoga

 

De zwangerschapsyoga bij Mini & Mom is alles behalve een praatgroepje. We combineren beweging met ademhalingsoefeningen, muziek en meditatie. Daardoor voelt het als een geschenk aan jezelf en zelfs een klein beetje als een feestje.

Al snel worden aannames zoals ‘dat is te zweverig’ en ‘ik ben daar niet lenig genoeg voor’ over boord gegooid en krijg je plezier in de routines doordat je merkbaar resultaat boekt. Je zult merken dat je je bewuster wordt van je eigen veranderende lichaam en meer controle hebt over je gevoelens.
Ook worden bekkenbodemklachten verlicht en de juiste spieren worden versterkt of juist losser gemaakt.
Je leert beter herkennen waar je grenzen liggen en weet beter op wat voor manieren je kan ontspannen.
Dit heeft allemaal positieve gevolgen op het verloop van je zwangerschap, de bevalling en je herstel. Wanneer je interesse voor yoga gewekt is, zul je er blijvend je kracht en ontspanning uit kunnen halen.

Wanneer starten met zwangerschapsyoga


De voordelen van zwangerschapsyoga starten al direct! Daarom kun je eigenlijk niet vroeg genoeg beginnen met zwangerschapsyoga. Vaak wordt er rond de 12e week van de zwangerschap met zwangerschapsyoga begonnen, maar instromen kan natuurlijk ook op een later moment. Onze lessen zijn namelijk zo samengesteld dat het mogelijk is om op ieder gewenst moment in te stromen.

 

Wacht niet te lang en plan je gratis proefles want vol = vol. 
*Lestijden: Woensdag 20.00 uur

Zwangerschapsyoga en de Mom to be lessen zijn de perfecte combinatie om zo fit mogelijk te blijven tijdens je zwangerschap.
Schrijf je in voor een gratis proefles door op de FREE TRIAL knop te klikken. 

Ik kijk er naar uit om je te mogen begeleiden tijdens deze bijzondere periode.

Graag tot ziens bij Mini & Mom,

Gytha Brooks, gediplomeerd Hatha Yoga instructrice en masseuse. 

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

freetrial.png