top of page

PRÉ-EN POSTNATALE MASSAGE

Lieve mama, er gebeurt veel met je lichaam en soms voelt het zelfs misschien niet eens meer van jou.

Wij vrouwen hebben elkaar soms nodig om weer even op te laden. En precies waar ik tijdens mijn eigen zwangerschap behoefte aan had heb ik voor jou weten te realiseren. Een luxe wellness behandeling aan huis, helemaal comfortabel en veilig. 

Geniet van je theetje terwijl ik de massagetafel klaar zet. Zorgvuldig wordt je ingestopt met zachte dekens en kussens voor de meest gepamperde ervaring. Neem even pauze ... even ontspannen en je lichaam bedanken voor alles wat het voor je doet. Ook je baby'tje geniet en krijgt al de fijne gelukshormonen, aangemaakt door de massage, via de navelstreng tot zich. Hiermee is het ook een ontspanmoment voor jullie beide. Nadat de benen en voeten gemasseerd zijn wordt de rug gemasseerd in comfortabele zijlig houding. Extra aandacht voor het bekkengebied waarin ik me gespecialiseerd heb en jou van de nodige verlichting voorzie.
 

Verwen jezelf door je weer op te laden met een van de massagebehandelingen. Als mooi gebaar een massage cadeau doen, kan natuurlijk ook! 

 

Wat deze behandelingen uniek maakt is dat deze ook aan huis worden aangeboden. Stel je voor; geen zorgen om de rit ernaar toe wanneer je niet meer zo mobiel bent. En na een heerlijke massage regelrecht je eigen bed inrollen of nog even na genieten in eigen douche of bad...

Je wordt gemasseerd op een speciale mobiele massagetafel. Maak je geen zorgen om een opgeruimd huis of een perfect glad geschoren lichaam. De focus ligt er bij mij tijdens onze afspraak namelijk op dat je je op je gemak voelt en volledig kan ontspannen. Ondergoed mag aanblijven en alleen het te masseren lichaamsdeel is ontbloot, de rest wordt warm toegedekt. 

Alle benodigdheden zullen worden verzorgd, inclusief thee, wat lekker, kaarsjes en muziek. Een plekje van 1,5 bij 2 meter voor de massagetafel is alles wat er nodig is. Het liefste sta ik altijd diezelfde dag nog bij je op de stoep maar dat laat de agenda niet toe. Verzekerd zijn van een plekje ? Boek jouw afspraak dan vooruit. Dames met rittenkaart mogen 4 afspraken vooruit plannen. Ook voor na de bevalling kan ik bij jou langs komen voor een herstel bevorderende massage behandelingen. 

Ik ben er voor jou zodat jij er kan zijn voor jouw baby.

Warme groet, 

Gytha 

pregnancy-massage-therapy.jpg

Voordelen van zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage kan binnen ieder stadium van je zwangerschap verlichting geven. Tijdens de eerste drie maanden zal de massage helpen om misselijkheid en hoofdpijn te voorkomen en ertoe bijdragen dat je je lichamelijk fit blijft voelen.

Tijdens de tweede fase van de zwangerschap, begint je lichaam sterk te veranderen. Hierdoor kun je last krijgen van opgezwollen voeten, kramp in je benen, rugpijn, rekpijnen en slapeloosheid. De massagetechnieken die bij de zwangerschapsmassage toegepast worden, zullen voor verlichting zorgen. Door de diepe ontspanning zullen je lichamelijke klachten verlicht worden. Bovendien komen er minder stresshormonen vrij waardoor je ook geestelijk tot rust komt. Daarnaast stimuleert zwangerschapsmassage de doorbloeding waardoor zuurstof en voedingsstoffen beter door jouzelf en door je kindje worden opgenomen.

In de laatste fase van je zwangerschap moet er vaak nog van alles gebeuren. Werkzaamheden op je werk moeten afgerond worden voordat je zwangerschapsverlof ingaat en ook thuis moet alles in orde zijn voor de komst van je baby.
Vooral ook tijdens deze laatste drukke fase van je zwangerschap kan een zwangerschapsmassage zorgen voor de hoognodige ontspanning.

Dankzij zwangerschapsmassage verloopt de zwangerschap niet alleen aangenamer, ook de kans op complicaties tijdens de zwangerschap en de bevalling nemen aanzienlijk af. 

Voordelen massage
bottom of page