SOULFUL PREGNANCY


       
            

PRÉ-EN POSTNATALE MASSAGE

De zwangerschapsmassages zijn mogelijk vanaf

het eerste trimester tot een jaar na de bevalling!

Verwen jezelf door je weer op te laden met een van de massagebehandelingen. Als mooi gebaar een massage cadeau doen, kan natuurlijk ook! 

 

Wat deze behandelingen uniek maakt is dat deze ook aan huis worden aangeboden. Stel je voor; geen zorgen om de rit ernaar toe wanneer je niet meer zo mobiel bent. En na een heerlijke massage regelrecht je eigen bed inrollen of nog even na genieten in eigen douche of bad...

Je wordt gemasseerd op een speciale mobiele massagetafel. Maak je geen zorgen om een opgeruimd huis of een perfect glad geschoren lichaam. De focus ligt er bij mij tijdens onze afspraak namelijk op dat je je op je gemak voelt en volledig kan ontspannen. 

Alle benodigdheden zullen worden verzorgd.Een plekje van 1,5 bij 2 meter voor de massagetafel is alles wat er nodig is.

​Een massage behandeling kan aansluitend op het privé consult geboekt worden of in een individuele afspraak.

Ik kan aanraden om in een eerste afspraak een privé consult + massage van 60 minuten te boeken voor de meest complete behandeling. Een variatie hierop kan natuurlijk altijd .Vervolg afspraken zijn optioneel.

Zwangerschapsconsult

Zelfverzekerd op weg naar jouw bevalling. Krijg tijdens onze afspraak handige tools aangereikt. Inclusief yoga oefeningen ademhalingsoefeningen en partner instructies. 

 

 

Zwangerschapsmassage

Laat je verwennen met een herstel bevorderende ontspannende massage. Speciaal voor zwangere. Bezoek de pagina voor meer informatie en tarieven.

 

 

Voordelen van zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage kan binnen ieder stadium van je zwangerschap verlichting geven. Tijdens de eerste drie maanden zal de massage helpen om misselijkheid en hoofdpijn te voorkomen en ertoe bijdragen dat je je lichamelijk fit blijft voelen.

Tijdens de tweede fase van de zwangerschap, begint je lichaam sterk te veranderen. Hierdoor kun je last krijgen van opgezwollen voeten, kramp in je benen, rugpijn, rekpijnen en slapeloosheid. De massagetechnieken die bij de zwangerschapsmassage toegepast worden, zullen voor verlichting zorgen. Door de diepe ontspanning zullen je lichamelijke klachten verlicht worden. Bovendien komen er minder stresshormonen vrij waardoor je ook geestelijk tot rust komt. Daarnaast stimuleert zwangerschapsmassage de doorbloeding waardoor zuurstof en voedingsstoffen beter door jouzelf en door je kindje worden opgenomen.

In de laatste fase van je zwangerschap moet er vaak nog van alles gebeuren. Werkzaamheden op je werk moeten afgerond worden voordat je zwangerschapsverlof ingaat en ook thuis moet alles in orde zijn voor de komst van je baby.
Vooral ook tijdens deze laatste drukke fase van je zwangerschap kan een zwangerschapsmassage zorgen voor de hoognodige ontspanning.

Dankzij zwangerschapsmassage verloopt de zwangerschap niet alleen aangenamer, ook de kans op complicaties tijdens de zwangerschap en de bevalling nemen aanzienlijk af. 

Contra-indicaties zwangerschapsmassage


Er bestaan echter enkele situaties waarbij zwangerschapsmassage niet gegeven mag worden. Enkele voorbeelden van contra-indicaties voor zwangerschapsmassage zijn hartklachten, koorts, trombose, bloedingen en infectieziekten. Ben je van plan om een zwangerschapsmassage te boeken, dan is het verstandig om dat van tevoren met je verloskundige te bespreken.

  • Facebook
  • Instagram

SOULFUL

LIVING

0