SOULFUL PREGNANCY
       

            

ZWANGERSCHAPSCONSULT

Voorbereiden op de zwangerschap en bevalling lijkt misschien simpel. Er is tegenwoordig namelijk toegang tot oneindig veel informatie via boeken of op het internet. Met alles dat er te vinden is en alles dat er vaak nog moet gebeuren kan dit echter nogal overweldigend zijn. 

Een zwangerschapscursus kan dan uitkomst bieden. Toch zien veel vrouwen/stellen er tegen op om wekelijks in groepsverband samen te komen. 

Speciaal om deze reden is er dit super nuttige consult van
2,5 uur samengesteld.
Zorgvuldig zijn alleen de beste en meest bruikbare tools en tips voor jullie geselecteerd. 

Een greep uit de onderwerpen die aan bod  komen: 

  • We bekijken verschillende houdingen om weeën op te vangen. En gaan na wat het beste bij jou zou kunnen passen. 

  • We oefenen en bespreken hoe je de ontsluiting kan bevorderen.

  • Oefeningen en massage met Rebozodoek en gymbal.

  • We oefenen verschillende ademhalingsoefeningen geïnspireerd uit hypnobirthing om zo ontspannen mogelijk weeën op te vangen. 

  • We doorlopen de fases van een bevalling om te voorkomen dat je onnodig voor verrassingen komt te staan. 

  • Je krijgt yogaoefeningen aangeleerd ter ontspanning en om bijvoorbeeld bekkenklachten te verlichten en te helpen voorkomen.

  • Er zijn uitgebreide partner instructies. Denk hierbij aan verlichtende massage grepen en wat te doen tijdens de verschillende fases van de bevalling. Met deze praktische tips kunnen jullie samen je kindje zo ontspannen mogelijk geboren laten worden.

 

 

Ondersteuning van een geliefde

Tijdens dit privé consult is er ruimte om samen met je partner erbij, informatie door te nemen. Of met iemand anders natuurlijk die jou gaat ondersteunen en bijdragen aan een soepelere bevalling.

Samen gaan we na wat jouw/jullie wensen en behoeften zijn. 

In een ontspannen tempo worden praktische oefeningen met nuttige theorie afgewisseld. Niet verdeeld over verschillende lessen in groepsverband maar in een ochtend, middag of avond bij je thuis waarin je meteen feedback krijgt en vragen beantwoord krijgt.

Jullie ontvangen van mij je eigen persoonlijke mapje met hierin alles wat we behandelen zodat je de informatie er later altijd weer bij kan pakken.

Zwangerschapsconsult

Zelfverzekerd op weg naar jouw bevalling. Krijg tijdens onze afspraak eerlijke en nuttige informatie over bevallen. Inclusief ademhalingsoefeningen massage oefeningen en partner instructies. 

 

 

Zwangerschapsmassage

Laat je verwennen met een herstel bevorderende ontspannende massage. Speciaal voor zwangere. Bezoek de pagina voor meer informatie en tarieven.

 

  • Facebook
  • Instagram

SOULFUL

LIVING

0