top of page

SOULFUL YOGA 

Hello Sunshine!

Na een super succesvolle try-out maand zijn we vanaf 1 maart van start gegaan met de nieuwe LIVE lessen via Zoom, YESS!

 

Voor een gemiddelde yogales ben je normaalgesproken tussen de 12 en 16 euro kwijt voor een losse les. Dit weerhoudt veel mensen ervan om regelmatig lessen te blijven volgen, en dat is zonde! Ik hecht er erg veel waarde aan dat jij op een toegankelijke manier dagelijks lessen kan blijven volgen. Herhaling en oefening en structuur zijn het geheim om de yoga levensstijl eigen te maken. 

Met deze gedachte in het achterhoofd is dit lesaanbod samengesteld waarbij de prijzen aanzienlijk lager liggen. 

Op deze manier zal yoga gemakkelijk een deel gaan worden van jouw nieuwe dagelijkse routine waarin gezondheid en selfcare centraal staan. Inschrijven kan op ieder moment van de maand. 

 

Deelname kan met een  losse maandkaart. Deze zijn verkrijgbaar op de diensten en tarieven pagina. Bij de losse maandkaarten is betaling met Ideal mogelijk. 

Member discount?  Geniet dan van jouw abonnement naar keuze:
Blijf zolang jij zelf wilt, maandelijks opzegbaar, betaling met creditcard. 

Soulful Morning Yoga

Maandelijks toegang tot minimaal 16 ochtend lessen van 45 minuten

MA.06-45 / DI.06-45 / WO.06-45 / DO.06-45

35 euro per maand abonnement 

45 euro per maand losse maandkaart 

 

Soulful Weekly Yoga

Maandelijks toegang tot minimaal 4 Extra lange avondlessen van 75 minuten

MA. 20.00

35 euro per maand abonnement 

45 euro per maand losse maandkaart 

 

*Soulful Yoga VIP*

Like to go with the flow? Per week kijken wat voor jou het beste uit komt?

Als Soulful yoga VIP-member heb jij maandelijks toegang tot meer dan 20 lessen!

45 euro per maand abonnement 

55 euro per maand losse maand kaart 

Gytha Brooks gecertificeerd hatha yoga i
thumbnail_IMG_4194.jpg

SOULFUL

MORNING

YOGA

Get started !

Doe jij ook mee? 

Na een super succesvolle try-out maand zijn we vanaf 1 maart officieel van start gegaan met het lesprogramma. 

 

Waarom:

Zoals je misschien wel weet is dit idee ontstaan tijdens de eerste lockdown. Ik heb een onderneming en ben onder andere yoga instructrice. Ook ik kwam net als een groot deel van Nederland plotseling thuis te zitten met een kleintje van 3 jaar oud. De kinderopvang was ook dicht. Om mijn zoontje en mijzelf de positieve energie te kunnen blijven geven die we nodig hadden besloot ik mijn ochtenden te starten met yoga.

 

Maar samen opstaan is veel leuker en gemakkelijker dan alleen! Gelukkig werden vriendinnen van mij ook enthousiast toen ik vertelde dat ik yoga in de ochtend deed. ‘Kunnen we dat niet een keer samen doen?’ Werd er geopperd. En dat beviel goed! 

 

Al snel sloten er meer mensen aan via een digitale lifestream. Sommige deden 1 keer in de week mee en anderen 5 dagen in de week. Soms deed er maar een enkeling mee en sommige dagen volle groepen. Naast al de voordelen van de mentale en fysieke beoefening van yoga was het ook heel erg fijn om samen op te staan en een leuke reden hebben om op tijd uit je bed te komen. 

 

Dit hebben we ruim 2 maanden lang iedere ochtend gedaan. Ik kreeg achteraf verrassend veel positieve reacties van nieuwe klanten of mensen die mij online hadden zien les geven dat ze een aantal keer mee hebben gedaan. 

 

Inmiddels hebben we tijdens de tweede lockdown een succesvolle try-out afgerond. Wat was het gaaf om elkaar op deze manier iedere ochtend een positieve start van de dag te geven. Ik was er 4 weken lang iedere dag om het geheel te begeleiden. Iedereen kon mee doen! Het viel in de smaak en uiteindelijk was er een flinke groep mensen die dagelijks mee opstonden. 

Dit kan je vanaf 1 maart verwachten :

Maandag tot en met donderdag 06.45 tot 07.30 de dag mag starten met yoga, meditatie, breathwork en positieve affirmaties. 

De les zal er in grote lijnen hetzelfde uitzien zodat je na een aantal lessen vertrouwd raakt met mijn aanwijzingen en de routine. Geef dit wel minimaal 4 lessen achter elkaar de kans! We beginnen bij de basis van hatha yoga en ik bied meer opties voor mensen die meer uitdaging nodig hebben. Iedere les worden er een aantal houdingen uitgelicht en toegevoegd. Hierover ontvang je soms per mail meer achtergrond informatie. Waardoor het ook een leerzame lessen zullen zijn. 

 

Antwoorden op vragen die ik heb ontvangen:

Waarom zo vroeg? 

Je zult merken dat je enorm veel voldoening haalt uit de dag beginnen met een overwinning. Of anders gezegd; iets doen dat niet noodzakelijkerwijs prettig is. Dat sterkt het doorzettingsvermogen. Je zult hier dan de hele dag energie uit putten. En het gevoel hebben al 1-0 voor te staan. 

 

Ten tweede zijn er mensen die hun (werk)dag starten tussen 08.00 en 09.30. Hoe fijn is het als je hieraan voorafgaand al dit moment voor jezelf hebt gehad ? 

 

Ook fysiek heeft het veel voordelen om meteen in de ochtend wanneer je lichaam het stroefste aanvoelt het bewust soepel te maken. Het voorkomt een hoop stijfheid en andere mankementen. 

 

Mentaal is er ook iets bijzonders aan de hand met je brein in de ochtend waardoor dit het meest effectieve moment is om yoga en mediatie te doen. Dit heeft te maken met de overgang van slaap naar wakker. Je zult merken dat je creatieviteit bijvoorbeeld inneens een boost gaat krijgen en je veel beter kan focussen en minder prikkelbaar bent wanneer je meteen in de ochtend je hersenen traint doormidden van yoga en meditatie. 

 

Tot slot werk je op deze manier aan je interne klok. In het begin zal het lastig zijn om vroeger op te staan dan je misschien gewend bent maar na een week sta je vanzelf op de juiste tijd op. Je lichaam heeft nu een ritme gevonden. Haal daar 8 uur vanaf en je weet ook hoe laat je het beste naar bed kan gaan. 06.30 opstaan kan je nog steeds om 22.30 naar bed ! Een duidelijk ritme is ontzettend goed voor je gezondheid om veel verschillende redenen. Je leeft er langer van, hersteld beter, voelt je vitaler en kan je veel beter focussen. 

Vandaar dat ik het ook een maand aan wil bieden. Ervaar zelf wat het met jou gaat doen! 

Waarom het liefste iedere werkdag?

Het is al jaren een droom van mij om zoveel mogelijk mensen de positieve effecten van yoga in de ochtend te laten ervaren. Voorheen gaf ik op een sportclub 2 keer in de week om 7u sochtends les. Dit waren de fijnste lessen van de 4 lessen die ik gaf op verschillende locaties. Ik hoop over een tijd zelf een locatie te hebben waar ik iedere ochtend les kan geven. 

Het leven raast voorbij in onze maatschappij en meer dan ooit worden mensen geraakt door overspannenheid en depressiviteit. Ik ben ervan overtuigd dat iedere dag eventjes investeren in starten met liefdevolle aandacht voor je lichaam en geest het verschil kan maken voor een betere kwaliteit van leven. Voor jezelf en de wereld om je heen. 

 

Als je maar 1 of 2 keer per week mee kan doen is het beter dan niet mee doen! 

Maar stel dat je iedere dag mee zou kunnen doen ... probeer het dan om te beginnen een week uit en ervaar hoe een bewuste ochtendroutine je levenskwaliteit kan verbeteren. 

 

Hoe vaker je iets doet hoe makkelijker het wordt. Als je 1 keer per week oefent zal het je ook langer kosten om bepaalde oefeningen onder de knie te krijgen dan de mensen die dagelijks mee kunnen doen. Dit betekend niet dat je minder ‘talent’ hebt. Houd hier wanneer je alleen zo nu en dan mee doet dan rekening mee en ben niet te streng op jezelf. 

 

Hoe: 

 • Meld je aan via de Diensten en tarieven pagina op de website. Selecteer tijdens het boeken jouw eerste lesdag als afspraak datum.

 • Optijd inloggen op Zoom tussen 06.40 en 06.45

 • Inlog gegevens Zoom ontvang je via de mail 

 • Je mag er zelf voor kiezen om je eigen camera dan uit of aan te zetten maar dan kan je mij iniedergeval live zien en horen.

 • Pas na de yogales ontbijten !

 • We beginnen de les altijd rustig met dezelfde oefeningen om fijn wakker te worden. Dus je mag zo vanuit je bed op de mat ploffen. 

 • Als je om 22.30 gaat slapen kom je gemakkelijk aan 8 uur slaap.

 • Na de les is het half 8. lekker ontbijten douchen aankleden en helemaal daarna opgeladen over naar de orde van de dag. 

 

Benodigdheden; 

 • Een yoga matje (kwaliteit niet zo belangrijk, liever dun dan dik) 

 • Een dekentje 

 • Comfortabele kleding die nergens knelt en dat nergens te los hangt (hoeft niet perse yoga kleding te zijn) 

 

Tip1:

Plan al je wekkers vooruit in je telefoon zodat je daar niet meer aan hoeft te denken. 

 

Tip2:

Leg je telefoon niet binnen handbereik maar bijvoorbeeld op de badkamer zodat je meteen op MOET staan.

 

Tip3:
Zet niet alleen in de ochtend maar ook voor in de avond een wekker om op tijd naar bed te gaan.

 

Dit heb je NIET nodig;

 • Een lenig lichaam 

 • Een fit lichaam 

 • Goed humeur 

 • Ervaring met Yoga /meditatie 

 • Meer structuur en een ochtend mens zijn

 • Een rustig hoofd

 

Dit levert het je op:

 • Een lenig lichaam 

 • Een fit lichaam 

 • Goed humeur 

 • Ervaring met Yoga /meditatie 

 • Meer structuur en een ochtend mens zijn

 • Een rustig hoofd

En nog veel meer !

 

Join the Soulful Yogi Tribe!

Meld je aan via de Diensten en tarieven pagina op de website.

Selecteer tijdens het boeken jouw eerste lesdag als afspraak datum. 

Warme groet, 

Gytha

SOULFUL YOGA

SOULFUL MORNING YOGA

Rise and shine….

Maar liefst vier ochtenden van de week heb jij de mogelijkheid om jouw dag een mooie start te geven. Dit hebben we in de try-out maand ook gedaan en de voordelen zijn enorm! Het enige dat jij hoeft te doen is lekker zo vanuit je bed op jouw matje op rollen. Dan wacht ik jouw LIVE via zoom op. Ik begeleid je door middel van yoga, breathwork, meditatie en positieve affirmaties op weg naar een bloeiende start van de dag. Wat zou het geweldig zijn om met een fijne groep samen deze uitdagende periode toch een positieve draai te geven! Wil jij hier vanaf het begin bij zijn? Meld je dan aan via de website!

 

Deze les bestaat uit een speciale Hatha Yoga serie. Hatha yoga is het oudste en meest complete Yogasysteem voor fysieke en geestelijke gezondheid. Het bestaat uit de wetenschap van ademhaling, reiniging en synchronisatie van de fysieke en mentale gezondheid. De asanas worden rustig uitgevoerd, met veel aandacht voor de reactie van het lichaam op elke pose. Je leert je meer bewust te zijn van jouw eigen lichaam: van de gespannen en de ontspannen toestand. Dit maakt dat je beter controle kunt houden over je lichaam, zelfs in stressvolle situaties.

De les geeft je een innerlijke massage die je energiek maakt, je geheugen verscherpt, slapeloosheid vermindert en de spijsvertering verbetert.

 

Consequente beoefening heeft de volgende effecten:

 • Het creëren van een gezonde dag structuur

 • Vergroot lenigheid en beweeglijkheid van de spieren

 • Versterkt, spant en bouwt spieren op

 • Verbetert de staat van skeletspieren zoals slechte knieën, stijve schouders en nek, kyphose en scoliose

 • Verbetert de houding en versterkt de ruggengraat

 • Verlicht rugpijn

 • Vergroot je uithoudingsvermogen.

 • Verminderd prikkelbaarheid en stemmingswisselingen

 • Verhoogd je bewustzijn,

 • Bevorderd je korte geheugen termijn,

 • Helpt tegen slapeloosheid

 • Verbeterd de spijsvertering.

 

 

SOULFUL WEEKLY YOGA

De ideale kickstart van jouw week!

Komt het tijdstip van de ochtend yoga helemaal niet goed uit? Of wil je gewoon Extra verdieping van de daily yoga lessen? Dan is SOULFUL WEEKLY YOGA echt iets voor jou! 

Aan dit programma kan je namelijk wekelijks LIVE via zoom op maandag avonddeelnemen. Het is een extra lange les waarin jij de toon voor de hele week zal gaan zetten. We gaan dieper op houdingen in en iedere week staat een andere houding centraal waar je tijdens de lessen meer over leert. Deze weekly Hatha Yoga serie verbetert de algehele kracht van het lichaam, evenals de mentale kracht om net iets verder te gaan dan de huidige capaciteit. Het is een stevige les, die echter veel voldoening geeft doordat het lichaam zich helemaal opent. Alle spiergroepen komen aan bod, waarbij spierblokkades en spanningen in het lichaam verdwijnen. De les is stevig en vrolijk. Bereid je voor op zweten en lachen!Voor jij het weet bevind jij je in houdingen die je nooit voor mogelijk had gehouden.
Een avond meditatie sluit de les af.

 

Consequente beoefening heeft de volgende effecten:

 • Volledige en diepe stretch van alle spieren

 • Volledige opening van alle gewrichten.

 • Geestelijk uitdagend.

 • Versterkt, spant en bouwt spieren op

 • Verbetert de staat van skeletspieren zoals slechte knieën, stijve schouders en nek, kyphose en scoliose

 • Verbetert de houding en versterkt de ruggengraat

 • Verlicht rugpijn

 • Vergroot je uithoudingsvermogen.

 • Verminderd prikkelbaarheid en stemmingswisselingen

 • Verhoogd je bewustzijn,

 • Bevorderd je korte geheugen termijn,

 • Helpt tegen slapeloosheid

 • Verbeterd de spijsvertering.

Inschrijven kan op ieder moment van de maand.

thumbnail_IMG_4194.jpg

SIGN UP 

JOIN THE TRIBE 

bottom of page