SOULFUL, YOGA & MASSAGE 

S O U L F U L  Y O G A

 

Yoga is er voor iedereen! Het gaat om yoga en meditatielessen die ik verzorg in groepsverband. Deze vinden plaats in de yogastudio, sportclub of op locatie. 

  • Doe in de zomermaanden bijvoorbeeld mee met Outdoor Pop-Up Yoga van Soulful op mooie locaties in de buitenlucht. Houd de facebookpagina van Soulful, Yoga & Massage in de gate voor de eerst volgende pop-up yogales! 

  • Bij SPARCK Sportclub kan je terecht om mijn yogalessen wekelijks bij te wonen. Woensdag om 07.15, Donderdag om 20.30 en op zaterdag om 10.30. 

  • Zwanger?  Bij sportschool Mini & Mom verzorg ik wekelijks heerlijke actieve zwangerschapsyoga. Schrijf je snel in voor een gratis proefles.  Ga voor meer informatie over mijn aanbod voor zwangere naar de pagina van Soulful Pregnancy.
     

Opzoek naar iemand voor het verzorgen van yogalessen? Neem dan contact op om samen de mogelijkheden te bespreken. 

Yoga oefeningen, tijdens opleiding tot Hatha Yoga instructrice, bij Arhanta Yoga Ashram in India.

 

Outdoor Pop- Up Yoga

 

 

 

Niet voor yoga weggelegd?
Niet lenig genoeg? 
Deze stellingen behoren na het volgen van de lessen van Soulful tot het verleden. 

Yoga is er voor iedereen die een stap in de juiste richting wil zetten om in eigen volle potentie te leven.

Maak tijdens deze lessen kennis met yoga  en ontdek hoe yoga jouw leven kan verrijken.

Wat leuk dat je interesse hebt in de aankomende Outdoor pop-up Yoga les!

Deze Outdoor pop-up yoga lessen zijn onderdeel van: Soulful living, yoga en massage. Een initiatief van yoga instructrice en masseuse Gytha Brooks.

 

Het is fantastisch zomerweer en wij willen daar gebruik van maken! Doe je ook mee?
De komende weken geef ik een aantal yogalessen op mooie rustgevende locaties in de buitenlucht. Start je dag goed en wie weet is het daar zo leuk dat je er de hele dag blijft hangen!
Ik vind het belangrijk dat mensen komen wanneer zij daar zelf zin in of behoefte aan hebben. Daarom heb ik gekozen voor een geheel open en vrijblijvend concept, waarin jij zelf bepaalt  wanneer je komt.

 

Voorlopig zullen wekelijks via de facebookpagina de nieuwe locaties en tijden bekend worden gemaakt.
De lessen zijn toegankelijk voor beginners maar ik zorg ook voor individuele uitdaging voor gevorderden.

Even een moment voor jezelf. Een dik uur genieten, spanning loslaten, kracht opbouwen. Even plaats maken voor rust in zowel Body als Mind, zodat je niet alleen sterker maar ook meer in balans de dag tegemoet gaat. Een grote rol in mijn lessen speelt muziek. Muziek in combinatie met yoga creëren voor mij het ultieme ‘feel good’ moment, dit gevoel wil ik graag met je delen!

Namaste, Gytha.

Benodigdheden:

-  Comfortabele sportkleding, schoenen zijn niet nodig

-  Een (fleece)dekentje of een handdoek

-  Een yoga mat

-  Deelneemkosten bedragen 10 euro. Graag meenemen naar de les. Na afloop drinken en healthy snacks bij kosten inbegrepen

Handige tips:

-  Voorkom yoga op een volle maag, probeer minimaal 2 uur voorafgaand aan de les niet te eten. Mocht je toch trek hebben neem dan iets lichts zoals een stukje fruit.

-  Heb je geen yoga mat? Je kan voor 12 euro een nieuw matje bij mij kopen dat je na de les mee naar huis mag nemen. Graag minimaal twee dagen voorafgaand aan de les aan mij doorgeven.  

SOULFUL

LIVING

0