top of page

SOULFUL RETREAT
            

YOGA RETREAT IN MAROKKO

Kom heerlijk vertoeven in Dar Farahi in een landelijke omgeving vlakbij Essaouira!

Voor de yoga retreats werkt Soulful Living samen met de famillie Farahi. Zij hebben een prachtige vakantie villa gerealiseerd waar je even kunt ontsnappen aan de hectiek van de stad. 
Met een gigantische tuin van 5000 m2, een privé zwembad en een traditioneel Arabisch interieur, waan je je even in een Oosters sprookje!

Gytha Brooks is gediplomeerd yoga instructrice en masseuse. Zij zal jullie op de reis vergezellen en verzorgt daar de yoga, meditatie en yogafilosofielessen. Tijdens jullie verblijf kun je iedere dag twee keer deelnemen aan een les van 90 minuten. Deze zijn zowel voor beginners als mensen met meer ervaring aantrekkelijk. Voor meer verdieping in deze eeuwenoude levenswijze zullen er ook yoga filosofielessen worden verzorgd. Zelfs een massage behandeling kan je tijdens je verblijf bij Gytha reserveren.

 

Er wordt op heerlijk traditionele wijze voor jullie gekookt door de gastheer Khalid Farahi. 

Er is, naast het aangeboden programma, genoeg ruimte om de prachtige omgeving te ontdekken of om juist tot rust te komen op het verblijf.
Stuur graag een bericht, als je vragen hebt over de yoga vakanties. Je krijgt dan snel een reactie.

Praktische informatie:

Het enige wat je vooraf hoeft te doen, is gezamenlijk (bijv. met familie, vrienden, collega's, teamgenoten) een speciale week reserveren via dit contactformulier op deze website en je wensen doorgeven voor deze week. Graag ook de gewenste aankomst- en vertrekdata aangeven.

Zodra een groepsreservering tot maximaal 10 personen binnen is, zal Gytha contact opnemen om de wensen en mogelijkheden te bespreken. Zij maakt dan een voorstel voor een weekprogramma op maat.

Na jullie akkoord, wordt de reservering omgezet in een definitieve boeking en gaat deze week definitief door. Ieder van de groep krijgt hiervan een bevestiging.

 

goede deur.jpg

Prijs uitleg yogagroepsvakantie met een verblijfsduur van 5 nachten:

 

5 nachten verblijf + dagelijks yoga aanbod 
€ 3350,-
Dit is een vast bedrag voor al de gasten samen, ongeacht het aantal gasten.

Hierbij komen dan de kosten voor de maaltijden die wel per persoon worden berekend.
€ 125,- per persoon

Voorbeeld:

Komt je met een groep van 10 personen. Dan komen de kosten van de retreat uit op 460 euro per persoon.

Let op: deze voorbeeld berekening is inclusief yogacursussen, verblijf en maaltijden maar exclusief vluchtreis naar Essaouira (gemiddeld 150 euro).

Bedankt! Bericht verzonden.

Voor verdere informatie:
Gytha Brooks
soulfulliving.yoga.massage@outlook.com

0648630443

bottom of page