SOULFUL MASSAGE 

S O U L F U L  M A S S A G E  

Toe aan extra ontspanning? Wij vrouwen hebben elkaar soms nodig. Ook jij kan genieten van deze luxe wellness behandelingen aan huis. Mijn missie is er om er voor jou te zijn! Met mijn kunde en positieve intentie geef ik je de liefdevolle aandacht die jij verdient. Er wordt gebruik gemaakt van een stevige massagetafel. Voor alle benodigdheden zal worden gezorgd. Een warme ruimte met plaats voor de massage tafel is alles dat er nodig is. In een paar minuten tover ik de ruimte om tot een luxe wellness met gedimd licht, kaarsjes en muziek. Na de afspraak wordt alles weer ingeklapt en kan jij alvast nagenieten in je eigen douche of regelrecht de bank op ploffen. Omdat je niet meer de deur uit hoeft om naar huis te gaan kan je helemaal in je ontspanning blijven. 

Er wordt altijd een persoonlijke behandeling samengesteld die past bij jouw situatie. Daarbij rekening houdend met eventuele fysieke klachten of de belasting van je dagelijkse bezigheden.

  • Ontspanningsmassage Dames De intensiteit en soort behandeling wordt helemaal op jou afgestemd.  Probleemgebieden worden opgespoord en krijgen extra aandacht om zo doeltreffend de spanning te verlichten. 

  • Zwangerschapsmassage. Mogelijk vanaf het eerste trimester tot aan de bevalling. Lees meer op de pagina van Soulful Pregnancy. 

  • 'Nieuwe mama' massage Dit is een speciale herstelbevorderende ontspanningsmassage. Deze wordt uitgevoerd in comfortabele 'zij-lig' houding om de nog gevoelige buik en borsten van druk te ontzien. Postnatale massage bevordert herstel van het lichaam en voorkomt+verlicht post-natale depressie symptomen. 

  • Sportmassage Wil je graag sportmassage aanbieden op jouw sportlocatie? Neem dan graag contact op om de mogelijkheden te bespreken.