S O U L F U L  M A S S A G E  

Toe aan extra ontspanning? Wij vrouwen hebben elkaar soms nodig. Ook jij kan genieten van deze luxe wellness behandelingen. Je kunt de behandeling in de praktijkruimte of bij jou thuis ontvangen.  Mijn missie is er om er voor jou te zijn! Met mijn kunde en positieve intentie geef ik je de liefdevolle aandacht die jij verdient. De behandeling met holistisch karakter is gericht op ontspanning, energieverdeling en bewustzijn. Als je het fijn vind start ik de behandeling met een begeleide meditatie of ademhalingsoefening om het hoofd leeg te maken. 

De behandeling kan veel in werking zetten mentaal en fysiek. Trek er daarom echt een dagje vooruit waarop je rust houd de rest van de dag.

Bij een aan huis behandeling is een warme ruimte met plaats voor de massage tafel alles dat er nodig is. In een paar minuten tover ik de ruimte om tot een luxe wellness met gedimd licht, kaarsjes en muziek. Na de afspraak wordt alles weer ingeklapt en kan jij alvast nagenieten in je eigen douche of regelrecht de bank op ploffen. Omdat je niet meer de deur uit hoeft om naar huis te gaan kan je helemaal in je ontspanning blijven. Een behandeling duurt 90 minuten. Ik ben in totaal 2 uur bij jou thuis aanwezig. 

Bij mij thuis heb ik ook een praktijk ruimte voor massage behandelingen.  Hoe gespannen je je ook voelt, met alle liefde zorg ik ervoor dat jij dit fijne kamertje na de behandeling op een wolkje van geluk weer uit zweeft. Behandelingen mogelijk van 90 minuten en 30 minuten. 

Er wordt altijd een persoonlijke behandeling samengesteld die past bij jouw situatie. Daarbij rekening houdend met eventuele fysieke klachten of de belasting van je dagelijkse bezigheden.

  • Ontspanningsmassage Dames De intensiteit en soort behandeling wordt helemaal op jou afgestemd.  Probleemgebieden worden opgespoord en krijgen extra aandacht om zo doeltreffend de spanning te verlichten. 

  • Zwangerschapsmassage. Mogelijk vanaf het eerste trimester tot aan de bevalling. Tijdens zwangerschap en kraamtijd ontvang je de behandeling liggend op je zij en rug, ondersteund door kussens. Lees meer op de pagina van Soulful Pregnancy. 

  • 'Nieuwe mama' massage Dit is een speciale herstel bevorderende ontspanningsmassage. Deze wordt uitgevoerd in comfortabele 'zij-lig' houding om de nog gevoelige buik en borsten van druk te ontzien. Postnatale massage bevordert herstel van het lichaam en voorkomt+verlicht post-natale depressie symptomen. 

 

<< KLIK ZWARTE VLAKJE LINKS VOOR REVIEWS


 

 

Praktijk ruimte stratum Eindhoven