SOULFULMASSAGE 

S O U L F U L  M A S S A G E  

Toe aan extra ontspanning? Plan gemakkelijk een massage afspraak in op de website en geniet van de toegankelijke massages van Soulful Massage. De massages zijn mogelijk in Eindhoven, Tilburg en omgeving. Voor andere locaties wordt een kleine meerprijs gerekend, vraag naar de voorwaarden. Er wordt altijd een persoonlijke behandeling samengesteld die past bij jouw situatie. Daarbij rekening houdend met eventuele fysieke klachten of de belasting van je dagelijkse bezigheden. Er wordt gebruik gemaakt van een luxe mobiele massagetafel. Voor alle benodigdheden zal worden gezorgd. Een warme ruimte met plaats voor de massage tafel is alles dat er nodig is. Ik zet de tafel op en maak de ruimte 'massage klaar' met gedimd licht, kaarsjes en muziek. Na de afspraak wordt alles weer ingeklapt en kan jij alvast nagenieten in je eigen douche of regelrecht de bank op ploffen, wel zo relaxt!

  • Ontspanningsmassage Dames. De intensiteit en soort behandeling wordt helemaal op jou afgestemd. Probleemgebieden worden opgespoord en krijgen extra aandacht om zo doeltreffend de spanning te verlichten. 

  • Zwangerschapsmassage. Mogelijk vanaf het eerste trimester tot aan de bevalling. Lees meer op de pagina van Soulful Pregnancy. 

  • 'Nieuwe mama' massage. Dit is een speciale herstelbevorderende ontspanningsmassage. Deze wordt uitgevoerd in comfortabele 'zij-lig' houding om de nog gevoelige buik en borsten van druk te ontzien. Postnatale massage bevordert herstel van het lichaam en voorkomt+verlicht post-natale depressie symptomen. 

  • Sportmassage. Wil je graag sportmassage aanbieden op jouw sportlocatie? Neem dan graag contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Lees meer over de massages door de afbeeldingen aan te klikken op de 'Impressie' pagina en op de 'Afspraken & Tarieven' pagina.

 

  • Facebook
  • Instagram

SOULFUL

LIVING

0