SOULFUL PREGNANCY

 
            

SOULFUL PREGNANCY

Welkom bij Soulful Pregnancy. Hier kun je terecht wanneer je op zoek bent naar ontspanning en verlichting om de periode rondom je zwangerschap prettiger en bewuster te ervaren. 

Pre- en Postnatale Massage:
Verwen jezelf met een ontspannende en herstel bevorderende massage.
Mogelijk als zwangerschapsmassage en als 'nieuwe-mama' massage na de bevalling.


Privé Zwangerschapscursus:
Ga vol zelfvertrouwen op weg naar je bevalling dankzij het prive bevalconsult van 2,5 uur waarin jij en je bevalpartner worden voorbereid op een ontspannen bevalling waarin samenwerking en liefdevolle aandacht centraal staan. 


De cursus en massages kunnen samen, maar ook afzonderlijk van elkaar worden geboekt. Dit alles tegen een aantrekkelijke prijs, zodat het boeken van een vervolgafspraak interessant blijft.

Zwangerschapsyoga Groepsles:

De groepsyogalessen gaan binnenkort weer van start! Zowel life als digitaal.

Wil je op de hoogte worden gehouden? Volg SOULFUL dan op instagram of laat je e-mail adres achter in het contact formulier op de website om de nieuwsbrief te ontvangen. 

Corona maatregelen:

Met ingang van 3 maart is het volgens de richtlijnen van de RIVM weer toegestaan om massages te verzorgen. Let op: De afspraak kan alleen doorgaan wanneer je geen last hebt van verkoudheid verschijnselen of koorts en niet tot de risico doelgroep behoort. 

De privé zwangerschapscursus gaat gewoon door en kan dus worden geboekt.
Juist in tijden als deze is ontspannen bevallen en je daar geen zorgen meer over maken van groot belang en ik kijk er naar uit jullie daarin te gaan begeleiden. Tijdens de aan huis afspraak wordt er minimaal 1,5m afstand gehouden. Bij voorkeur kan de afspraak ook via het programma Skype plaats vinden. 


Gytha Brooks

Even voorstellen >

Zwangerschapsconsult

Zelfverzekerd op weg naar jouw bevalling. Krijg tijdens onze afspraak handige tools aangereikt. Inclusief yoga oefeningen, ademhalingsoefeningen en partner instructies. 

 

 

Zwangerschapsmassage

Laat je verwennen met een herstel bevorderende ontspanningsmassage. Speciaal voor zwangeren. Bezoek de pagina voor meer informatie en tarieven.

 

  • Facebook
  • Instagram

SOULFUL

LIVING

0