SOULFUL PREGNANCY
 
            

SOULFUL PREGNANCY

Welkom bij Soulful Pregnancy. Hier kun je terecht wanneer je op zoek bent naar ontspanning en verlichting om de periode rondom je zwangerschap prettiger en bewuster te ervaren. 

Pre- en Postnatale Massage
Verwen jezelf met een luxe wellness behandeling aan huis. Ontspannend en herstel bevorderend. 
Mogelijk als zwangerschapsmassage en als 'nieuwe-mama' massage na de bevalling.


 

 

Privé cursus: Bevallen vanuit ontspanning
Ga vol zelfvertrouwen op weg naar je bevalling dankzij deze unieke privé cursus waarin jij en je bevalpartner worden voorbereid op een ontspannen bevalling waarin samenwerking en liefdevolle aandacht centraal staan. (Ook geschikt voor de nuchtere man)
Het consult wordt afgestemd op jullie persoonlijke situatie. Inclusief High tea. 

 

Zwangerschapsyoga Groepsles

De groepsyogalessen gaan 7 oktober weer van start! Het is een zeer complete en unieke cursus van 8 lessen met veel meer dan alleen zwangerschapsyoga.  Op een mooie nieuwe locatie bij verloskundige praktijk PUUR. Meld je aan voor een proefles op de pagina van Soulful Pregnancy yoga. 


Gytha Brooks

Even voorstellen >

IMG_8029_edited.jpg

Over Gytha

Gytha Brooks (30), mama van Elijah (3) en eigenares van Soulful. Binnen haar onderneming is ze yogainstructrice, masseuse, zwangerschapsyoga docente en zwangerschapscoach met bijbehorende kennis over yogafilosofie en over de anatomische en fysiologische kant van het lichaam. 

 

Soulful Pregnancy

''Toen ik 25 was ik in verwachting van mijn zoontje. Dit was net voordat ik startte aan mijn opleiding tot yoga-instructrice in India. Het had zo moeten lopen... de twee werelden van yoga en zwangerschap kwamen samen. Ik zag mijn bevalling als de ultieme test om alles wat ik tot zo ver geleerd had over breathwork en yoga fylosofie in de praktijk te brengen. Met een droom bevalling, thuis in eigen bad als resultaat. De mooiste dag van mijn leven. En voor mij het bewijs dat de theorieën die ik leerde echt werken, dit moet ik delen! Nooit eerder voelde ik me dichter bij mijn levensdoel... Ik volgde de de opleiding tot zwangerschapscoach, ik heb me helemaal ondergedompeld in de wereld van zwangerschap en bevallen. Het is mijn doel om zoveel mogelijk (toekomstige) mama’s te helpen vanuit ontspanning en zelfvertrouwen de periode rondom de geboorte tegemoet te gaan. Ik wens je een bevalling waar je later goed op terug kan kijken of dat nou in het ziekenhuis of thuis is geweest.

Het is een eer dat ik een positieve bijdrage mag leveren in het magische proces van nieuw leven. Met alle liefde ben ik er voor jou, met mijn kunde en expertise, zodat jij jouw baby de mooiste start kan geven.''