SOULFUL PREGNANCY

Welkom bij Soulful Pregnancy. Hier kun je terecht wanneer je op zoek bent naar ontspanning en verlichting om de periode rondom je zwangerschap prettiger en bewuster te ervaren. 

Pre- en Postnatale Massage
Verwen jezelf met een luxe wellness behandeling aan huis. Ontspannend en herstel bevorderend. 
Mogelijk als zwangerschapsmassage en als 'nieuwe-mama' massage na de bevalling.

 

Privé cursus: Bevallen vanuit ontspanning
Ga vol zelfvertrouwen op weg naar je bevalling dankzij deze unieke privé cursus waarin jij en je bevalpartner worden voorbereid op een ontspannen bevalling waarin samenwerking en liefdevolle aandacht centraal staan. (Ook geschikt voor de nuchtere man)
Het consult wordt afgestemd op jullie persoonlijke situatie. Inclusief High tea. 

Soulful Pregnancy retreats 

De groepsyogalessen gaan 6 februari weer van start! Het is een zeer complete en unieke cursus met veel meer dan alleen zwangerschapsyoga. Vanwege de weldadige inhoud heeft het meer weg van mini retreats. Naast Gytha zullen ook verschillende anderen deskundigen als gastspreker aanwezig zijn zoals verloskundigen, doula's en hoogleraren. De cursus wordt gegeven op een mooie nieuwe locatie bij verloskundige praktijk PUUR. Meld je aan op de pagina van Soulful Pregnancy Retreats. 


Gytha Brooks

Even voorstellen >

IMG_8029_edited.jpg

Over Gytha

Mijn naam is Gytha Brooks (30), mama van Elijah (4) en eigenaresse van SOULFUL.

Binnen SOULFUL ben ik, speciaal voor vrouwen in alle levensfases, werkzaam als yogalerares en masseuse. Ook voor ontspannende behandelingen rondom zwangerschap en kraamtijd kun je bij mij terecht. 

 

Soulful Pregnancy

'' Toen ik 25 was, was ik in verwachting van mijn zoontje. Dit was net voordat ik startte aan mijn opleiding tot yogalerares in India. Het had zo moeten lopen... de twee werelden van yoga en zwangerschap kwamen samen. Ik zag mijn bevalling als de ultieme test om alles wat ik tot zover geleerd had over ademhalingstechnieken en yogafilosofie in de praktijk te brengen. Met een droombevalling, thuis in eigen bad, als resultaat. De mooiste dag van mijn leven. En voor mij het bewijs dat de theorieën, die ik geleerd had, dus echt werken. Dit moet ik delen! Nooit eerder voelde ik me dichter bij mijn levensdoel... Ik volgde de de opleiding tot geboorteconsulente, ik heb me helemaal ondergedompeld in de wereld van zwangerschap en bevallen. 
Het is mijn doel om zoveel mogelijk (toekomstige) mama’s te helpen vanuit ontspanning en zelfvertrouwen de periode rondom de geboorte tegemoet te gaan. Ik wens je een bevalling toe waar je later goed op terug kunt kijken of dat nou in het ziekenhuis of thuis is geweest.
Het is een eer dat ik een positieve bijdrage mag leveren in het magische proces van nieuw leven. Met alle liefde ben ik er voor jou, zodat je jezelf in het moederschap en jouw baby in het leven de mooiste start kunt geven. Nieuwsgierig hoe ? Lees dan verder op de pagina van Soulful Pregnancy.
''

Sound on 

sound on