SOULFUL PREGNANCY

Welkom bij Soulful Pregnancy. Hier kun je terecht wanneer je op zoek bent naar ontspanning en verlichting om de periode rondom je zwangerschap prettiger en bewuster te ervaren. 

Pre- en Postnatale Massage
Verwen jezelf met een luxe wellness behandeling aan huis. Ontspannend en herstel bevorderend. 
Mogelijk als zwangerschapsmassage en als 'nieuwe-mama' massage tijdens de kraamtijd. Houd rekening met minimaal 4 weken wachttijd bij het inplannen van een afspraak. De behandeling duurt 90 min. Ik ben twee uur bij je thuis. Het advies is om ook de rest van de dag rustig en leeg te houden. 
Bij voorkeur ook mogelijk in de praktijkruimte. Lees verder>

Soulful Pregnancy yoga

Wekelijks een uur in alle luxe ontspannen en jouw zwangerschap vieren?

Dat kan! Iedere zondag   09.30 - 10.45 Verloskundige praktijk PUUR in Veldhoven. Een mooie combinatie yoga die zacht is en ook effectief werkt tegen lichamelijke klachten en het oplossen van spierblokkades. De oefeningen worden op jouw lichaam afgestemd en zijn ontspannend van aard. Ervaring is niet nodig, een flexibel lichaam ook niet, een rustig hoofd ook niet.

Inclusief begeleide meditaties en ontspannende ademhalingsoefeningen.  

Proefles? Vul je gegevens in op het contact formulier op de website. Go get that glow mama! contact>

Privé cursus: Bevallen vanuit ontspanning
Ga vol zelfvertrouwen op weg naar je bevalling dankzij deze unieke privé cursus waarin jij en je bevalpartner worden voorbereid op een ontspannen bevalling waarin samenwerking en liefdevolle aandacht centraal staan. (Ook geschikt voor de nuchtere man)
Het consult wordt afgestemd op jullie persoonlijke situatie. Inclusief High tea. Lees verder >

Soulful Pregnancy retreats 

Er zijn inmiddels twee, druk bezochte en succesvolle edities van de Soulful Pregnancy retreats afgerond.

De 8 -weekse cursus krijgt nu een nieuw jasje... En wel in de vorm van een 2 -daags weekend retreat!  Het beloofd een weldadig programma te worden. Met zwangerschapsyoga, meditatie een intiem concert en heerlijk eten. Naast Gytha zullen ook verschillende anderen deskundigen als gastspreker aanwezig zijn zoals verloskundigen en doula's. Deze exclusieve cursus staat gepland op 29 en 30 oktober 2022. Ben jij op dat moment tussen de 8 en 37 weken zwanger en wil je erbij zijn? Vul dan je naam en telefoonnummer in op het contact formulier op de website, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. contactformulier 

Meer lezen over het Soulful preganancy retreat? Klik hier. 


Gytha Brooks

Even voorstellen >

IMG_8029_edited.jpg

Over Gytha

Mijn naam is Gytha Brooks (30), mama van Elijah (4) en eigenaresse van SOULFUL.

Binnen SOULFUL ben ik, speciaal voor vrouwen in alle levensfases, werkzaam als yogalerares en masseuse. Ook voor ontspannende behandelingen rondom zwangerschap en kraamtijd kun je bij mij terecht. 

 

Soulful Pregnancy

'' Toen ik 25 was, was ik in verwachting van mijn zoontje. Dit was net voordat ik startte aan mijn opleiding tot yogalerares in India. Het had zo moeten lopen... de twee werelden van yoga en zwangerschap kwamen samen. Ik zag mijn bevalling als de ultieme test om alles wat ik tot zover geleerd had over ademhalingstechnieken en yogafilosofie in de praktijk te brengen. Met een droombevalling, thuis in eigen bad, als resultaat. De mooiste dag van mijn leven. En voor mij het bewijs dat de theorieën, die ik geleerd had, dus echt werken. Dit moet ik delen! Nooit eerder voelde ik me dichter bij mijn levensdoel... Ik volgde de de opleiding tot geboorteconsulente, ik heb me helemaal ondergedompeld in de wereld van zwangerschap en bevallen. 
Het is mijn doel om zoveel mogelijk (toekomstige) mama’s te helpen vanuit ontspanning en zelfvertrouwen de periode rondom de geboorte tegemoet te gaan. Ik wens je een bevalling toe waar je later goed op terug kunt kijken of dat nou in het ziekenhuis of thuis is geweest.
Het is een eer dat ik een positieve bijdrage mag leveren in het magische proces van nieuw leven. Met alle liefde ben ik er voor jou, zodat je jezelf in het moederschap en jouw baby in het leven de mooiste start kunt geven. Nieuwsgierig hoe ? Lees dan verder op de pagina van Soulful Pregnancy.
''

sound on

Sound on