top of page
IMG_8029_edited.jpg

Hallo,

Wat fijn dat je er bent! Ik zal me even voorstellen, 

Mijn naam is Gytha Brooks (30), mama van Elijah (4) en eigenaresse van SOULFUL.

Binnen SOULFUL ben ik, speciaal voor vrouwen in alle levensfases, werkzaam als yogalerares en masseuse. Ook voor ontspannende behandelingen en coaching rondom zwangerschap en kraamtijd kun je bij mij terecht. Neem een kijkje op de Website en ontdek wat SOULFUL voor jou kan betekenen. Voel je welkom om contact met mij op te nemen als je vragen hebt of een afspraak in zou willen plannen. 

soulfulwithme@outlook.com

+31 6486 30 443

  • Facebook
  • Instagram

Mijn verhaal 

Yoga veranderde mijn leven

Als HBO studente volgde ik uiteenlopende studies maar ik had er moeite mee om de juiste beroepskeuze te maken. Steeds opnieuw kwam ik in dezelfde virtueuze cirkel terecht. De studieresultaten waren goed maar ik voelde me nooit echt op mijn plek waardoor ik weer van studierichting wisselde. Ik werd al als kind al omschreven als creatief, zorgzaam en pienter maar te dromerig, te rusteloos en te chaotisch.

Op 19 jarige leeftijd werd ADD geconstateerd. Hierna volgden verschillende coaching trajecten. Op aanraden van de dokter nam ik medicatie om mijn focus te vergroten en de zogenoemde 'klachten' te verminderen. Een leven lang medicijnen met vervelende bijwerkingen? Dit ging totaal tegen mijn gevoel in! Na eigen onderzoek kwam ik uit op yoga en mediteren om meer focus en innerlijke rust te creëren.

Ik maakte yoga en meditatie onderdeel van mijn dagelijkse routine, het bracht meer teweeg dan ik ooit had durven hopen! Het voelde als thuiskomen bij mezelf. Ik stopte met de ADD medicatie en stopte ook met de traditionele manier van studeren. Vanaf nu las ik boek na boek over zelfontwikkeling en holistische psychologie. Ik deed een yogastudie in India en volgde cursus na cursus op het gebied van massage en yoga. Ik leerde mijn authentieke eigenschappen te omarmen, te benutten en op de juiste manier in te zetten. En die klachten? Dat bleken uiteindelijk mijn sterkste kerneigenschappen! 'Rusteloosheid' bleek mijn drang naar zingeving en voldoening. 'Dromerigheid' bleek mijn drang naar creatie en mijn eigen pad bewandelen. 'Chaotisch' bleek mijn drang naar ontspanning en terug naar de basis. Alles dat ten grondslag ligt aan mijn onderneming; SOULFUL, opgericht in 2017.

SOULFUL is er speciaal voor vrouwen in alle levensfases, zodat zij door middel van zorgzame rituelen worden geholpen steeds weer thuis te komen bij zichzelf. 

Soulful Pregnancy

Toen ik 25 was, was ik in verwachting van mijn zoontje. Dit was net voordat ik startte aan mijn opleiding tot yogalerares in India. Het had zo moeten lopen... de twee werelden van yoga en zwangerschap kwamen samen. Ik zag mijn bevalling als de ultieme test om alles wat ik tot zover geleerd had over ademhalingstechnieken en yogafilosofie in de praktijk te brengen. Met een droombevalling, thuis in eigen bad, als resultaat. De mooiste dag van mijn leven. En voor mij het bewijs dat de theorieën, die ik geleerd had, dus echt werken. Dit moet ik delen! Nooit eerder voelde ik me dichter bij mijn levensdoel... Ik volgde de de opleiding tot geboorteconsulente, ik heb me helemaal ondergedompeld in de wereld van zwangerschap en bevallen. 
Het is mijn doel om zoveel mogelijk (toekomstige) mama’s te helpen vanuit ontspanning en zelfvertrouwen de periode rondom de geboorte tegemoet te gaan. Ik wens je een bevalling toe waar je later goed op terug kunt kijken of dat nou in het ziekenhuis of thuis is geweest.
Het is een eer dat ik een positieve bijdrage mag leveren in het magische proces van nieuw leven. Met alle liefde ben ik er voor jou, zodat je jezelf in het moederschap en jouw baby in het leven de mooiste start kunt geven. Nieuwsgierig hoe ? Lees dan verder op de pagina van Soulful Pregnancy. 

 

Ik blijf op de hoogte van nieuwe inzichten en ontwikkelingen door op meerdere vakgebieden bijscholingen te volgen.

Een greep uit mijn specialisaties:  

- Docent Hatha Yoga 

- Docent Yin Yoga 

- Ademcoach

- Wellness/ ontspan massage 

- Intuïtieve massage  

- Sportmasseuse

- Lomi Lomi massage 

- Docent zwangerschapsyoga

- Zwangerschapscoach

- Geboorteconsulente

- Zwangerschapsmasseuse 

 

Contact

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan alsjeblieft contact met mij op.

+31 6486 30 443

bottom of page