IMG_8029_edited.jpg

Hallo,

Wat fijn dat je er bent! Ik zal me even voorstellen, 

Mijn naam is Gytha Brooks (30), mama van Elijah (3) en eigenares van Soulful. Binnen Soulful ben ik werkzaam als yogainstructrice, masseuse, zwangerschapsyoga docente en zwangerschapscoach met bijbehorende kennis over yogafilosofie en over de anatomische en fysiologische kant van het lichaam. Neem een kijkje op de Website en ontdek wat Soulful voor jou kan betekenen. Voel je welkom om contact met mij op te nemen als je vragen hebt of een afspraak in zou willen plannen. 

  • Facebook
  • Instagram

Mijn verhaal 

Yoga veranderde mijn leven

Als HBO studente volgde ik uiteenlopende studies maar ik kon me moeilijk toezetten op een bepaalde beroepskeuze. Steeds opnieuw kwam ik in dezelfde virtueuze cirkel terecht. De studie resultaten waren goed maar ik voelde me nooit echt op mijn plek waardoor ik weer van studierichting wisselde. Ik werd al als kind omschreven als pienter maar te dromerig, te rusteloos en te chaotisch.

Op 19 jarige leeftijd werd ADD geconstateerd. Hierna volgde verschillende coaching trajecten. Op aanraden van de dokter nam ik medicatie om mijn focus te vergroten en de zogenoemde 'klachten' te verminderen. Een leven lang medicijnen met vervelende bijwerkingen? Dit ging totaal tegen mijn gevoel in! Na eigen onderzoek kwam ik uit op yoga en mediteren om meer focus en innerlijke rust te creëren.

Ik maakte yoga en meditatie onderdeel van mijn dagelijkse routine, het bracht meer teweeg dan ik ooit had durven hopen! Het voelde als thuiskomen bij mezelf. Ik stopte met de ADD medicatie en stopte ook met de traditionele manier van studeren. Vanaf nu las ik boek na boek over zelfontwikkeling en holistische psychologie. Ik deed een yoga studie in India en volgde cursus na cursus op het gebied van massage en yoga. Ik leerde mijn authentieke eigenschappen te omarmen en te benutten en op de juiste manier in te zetten. En die klachten? Dat bleken uiteindelijk mijn sterkste kerneigenschappen! De rusteloosheid bleek de drang naar zingeving en voldoening. Mijn dromerigheid bleek mijn drang naar creatie en mij eigen pad bewandelen. Chaotisch bleek drang naar ontspanning en terug naar de basis. Alles dat ten grondslag staat in mijn onderneming; Soulful, opgericht in 2017.

Soulful Pregnancy

Toen ik 25 was ik in verwachting van mijn zoontje. Dit was net voordat ik startte aan mijn opleiding tot yoga-instructrice in India. Het had zo moeten lopen... de twee werelden van yoga en zwangerschap kwamen samen. Ik zag mijn bevalling als de ultieme test om alles wat ik tot zo ver geleerd had over breathwork en yoga fylosofie in de praktijk te brengen. Met een droom bevalling, thuis in eigen bad als resultaat. De mooiste dag van mijn leven. En voor mij het bewijs dat de theorieën die ik leerde echt werken, dit moet ik delen! Nooit eerder voelde ik me dichter bij mijn levensdoel... Ik volgde de de opleiding tot zwangerschapscoach, ik heb me helemaal ondergedompeld in de wereld van zwangerschap en bevallen. 
Het is mijn doel om zoveel mogelijk (toekomstige) mama’s te helpen vanuit ontspanning en zelfvertrouwen de periode rondom de geboorte tegemoet te gaan. Ik wens je een bevalling waar je later goed op terug kan kijken of dat nou in het ziekenhuis of thuis is geweest.
Het is een eer dat ik een positieve bijdrage mag leveren in het magische proces van nieuw leven. Met alle liefde ben ik er voor jou, met mijn kunde en expertise, zodat jij jouw baby de mooiste start kan geven. Nieuwsgierig hoe ? Lees dan verder op de pagina van Soulful Pregnancy. 

 

Ik blijf op de hoogte van nieuwe inzichten en ontwikkelingen door bij meerdere vakgebieden bijscholingen te volgen.

Een greep uit mijn specialisaties:  

- Docent Hatha Yoga 

- Docent Yin Yoga 

- Ademcoach

- Wellness/ ontspan massage 

- Intuïtieve massage  

- Sportmasseuse

- Lomi Lomi massage 

- Docent zwangerschapsyoga

- Zwangerschapscoach

- Zwangerschapsmasseuse 

 

Contact

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan alsjeblieft contact met mij op.

+31 6486 30 443