top of page

Lieve klant,

Een SOULFUL en ontspannen 2022 toegewenst! Graag breng ik jullie via deze brief op de hoogte van verschillende nieuwe ontwikkelingen. 

 

Terug blik 2021

Na 3 jaar part time werkzaam te zijn in mijn onderneming heb ik begin 2021 het besluit genomen om volledig voor mijn droombaan te gaan en daarnaast niet nog ergens anders te werken. Spannend! Een sprong in het diepe! Zeker in deze corona tijden. Maar juist nu is het voor veel vrouwen belangrijk om even op te kunnen laden met positieve energie middels verzorgde behandelingen en mooie rituelen. We bevinden ons ook nog midden in de shift naar digitalisering daarmee groeit als tegenhanger ook merkbaar de behoefte om meer thuis te komen in je lichaam en te voelen. Dus ondanks de risico's  luisterde ik naar mijn intuïtie. Het was voor mij een logisch besluit om er helemaal voor jullie te kunnen zijn en mijn ideeën rondom vrouwenzorg tot uitwerking te brengen. Gelukkig was de aanvraag naar de aan huis behandelingen groot. Middels mond op mond reclame raakte de agenda gevuld. Ik ben dankbaar dat zoveel nieuwe vrouwen hun weg naar mij hebben gevonden, wat fijn jullie te mogen ontmoeten en verlichting en ontspanning te kunnen brengen. 

Ook konden jullie weer mee doen met SOULFUL Moring yoga live via Zoom. Weken lang zijn we samen met een enthousiaste groep de dag positief gestart. Die winterdip kreeg bij ons geen kans. Yoga, meditatie , breathwork visualisaties; allemaal ingrediënten om de dag een goede kickstart te geven. Op sommige dagen deden er zelfs meer dan 20 mensen mee. Wat een energie!

In 2021 zijn ook de zwangerschaps retreats gestart. Een exclusief concept voor zwangeren waar ik al lang van droomde. Het was een ontzettend fijne ervaring om de pilot editie hiervan te mogen verzorgen en samen me de dames wekelijks stil te staan bij het wonderlijke proces van zwangerschap en geboorte. Een proces dat we aan de hand van thema's en rituelen hebben gevierd! Ik heb wekelijks genoten. Met de positieve feedback van de dames ben ik helemaal gemotiveerd en geïnspireerd om met de volgende edities van start te gaan en daar een onvergetelijke zwangerschapsbeleving voor jullie in 2022 van te maken. 

 

 

Diensten en maatregels:

Het is een bijzondere start van het jaar want in verband met het coronavirus zijn de uitvoering van de diensten van SOULFUL wat aangepast. 

 

  • Consult: 'Bevallen vanuit ontspannning’ 

Gelukkig gaan de consults ook tijdens de lockdown gewoon door!  Als je om wat voor reden dan ook de voorkeur geeft aan een consult digitaal via zoom dan is dit ook mogelijk. Het online boekingssysteem is momenteel wel even gesloten. Neem voor het inplannen voor een afspraak voor het prive consult graag >contact met mij op. 

  • Boekingssysteem 

Het online boekingssysteem is momenteel even gesloten. Neem voor het inplannen voor een afspraak van het prive consult graag >contact met mij op. Ook voor de massage behandelingen is het online boekingssysteem even gesloten. De behandelingen kunnen via de cadeaukaart pagina wel alvast worden afgenomen. Wanneer de lock-down is opgeheven zal het boekingssysteem weer worden geopend en kan je je afspraak zelf inplannen. 

 

  • Massages

Ik kom graag weer bij jullie aan huis voor de massagebehandelingen zodra het beleid van de overheid en het RIVM daartoe de ruimte geven. Zodra ik hier meer over weet, horen jullie dat uiteraard van mij. Ik begrijp dat er wellicht vragen zijn omtrent de rittenkaarten en geplande afspraken: De geldigheidsduur van de rittenkaarten en cadeaukaarten wordt verlengt met de lengte van de huidige lockdown. Wanneer je in de lockdown periode een afspraak had staan wordt er, zodra er weer groen licht is, telefonisch contact met je opgenomen om samen naar een nieuwe afspraak datum te kijken. Indien je vragen hebt kun je >contact opnemen. 

 

  • Soulful Pregnancy retreats

Dit is een luxe en uitgebreide zwangerschapscursus in groepsverband. 

GOED NIEUWS

Na een zeer geslaagde sfeervolle en volgeboekte pilot editie start naar verwachting begin februari de nieuwe zwangerschapscursus!

Deze  sfeervolle en unieke zwangerschapscursus is een doorlopend concept waarvan je minimaal 8 weken deelneemt.  De cursus zal wekelijks plaats vinden en zal worden verplaatst naar de zondag ochtend bij verloskundige praktijk PUUR in Veldhoven. 

Inclusief yoga, gastsprekers, voorbereiden op de bevalling en lekkere hapjes en drankjes. 

ENG 09.30  NL 11:00

Ben jij zelf in verwachting of ken jij iemand die in verwachting is? Neem dan een kijkje op deze> pagina en meld je daar aan. 

Let op, vanwege de maatregelen wordt de groep kleiner gehouden en de lijst met geïnteresseerde is al bijna vol. 

Klik hier 

 

Hopelijk ontmoet ik je snel wanneer je geniet van één van de verzorgende rituelen van SOULFUL

 

Warme groet,

 

Gytha Brooks

 

S  O  U  L  F  U  L 

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page