WhatsApp Image 2021-09-18 at 22_edited.jpg

Soulful pregnancy
          

 

Retreat

V E E L  M E E R  D A N  
Z W A N G E R S C H A P S Y O G A 

Lieve leeuwin, kom... ontsnap even aan alle hectiek en waan je wekelijks even op een heuse retreat... 

Er zijn inmiddels twee, druk bezochte en succesvolle edities van de Soulful Pregnancy retreats afgerond.

De 8 -weekse cursus krijgt nu een nieuw jasje... En wel in de vorm van een 2 -daags weekend retreat!  Het beloofd een weldadig programma te worden.

Dompel je een weekend lang onder in een wereld van zwangerschapsyoga, lekkere hapjes, warme gezelligheid. Laat je inspireren door informatie aangereikt door verschillende deskundigen over zwangerschap, bevalling en kraamtijd op een prachtige locatie. 

Dit twee daags evenement wordt verzorgd door Gytha Brooks in samenwerking met verschillende gastsprekers. Krachten zijn gebundeld om de meest complete & exclusieve zwangerschapsbeleving voor jou samen te stellen. Volledig met het doel jou maximaal te empoweren tijdens misschien wel de meest bijzondere transitiefase van je leven. 

 

You, divine woman, it's all in you 
it's your time to shine!

 

  

WhatsApp Image 2021-10-01 at 16.09_edited.jpg

sound on

 

Wat kun je verwachten

Een twee-daags weekendretreat met een programma speciaal voor zwangeren op zaterdag en zondag van 09.00 - 18.00. Je slaapt gewoon in thuis in je eigen comfortabele bed.

 

Kom twee dagen lang ontspannen, verbinden en genieten van een weldadig programma:

 • Voorbereiding op zwangerschap, bevalling en kraamtijd met verschillende deskundigen: 

  • Nadia Ajoeb van Happy healthy postpartum. 

  • Cecar therapeut, Rhode Kranenburg

  • Ademcoach en geboorteconsulente, Gytha Brooks

 • Zwangerschapsyoga door Gytha Brooks (aan de start van iedere retreat, ervaring is niet nodig.)

 • Workshop Mindfullness en loslaten, bewustzijnscoach Marjolijn le Mahieu van Emofit. 

 • Soundhealing door Pleuni van Hulten

 • Ayurvedische lekkernijen en warme gezelligheid


We creëren samen een veilige en liefdevolle space waar jij ultiem kan ontspannen tijdens je zwangerschap, waar je wordt empowered waarna je stralend de deur weer uitgaat. 

 

 

Kennis

De theorie gaan we met oefeningen meteen in de praktijk gaan brengen. Zoals: Hoe ga je om met pijn tijdens de bevalling? Wat zijn weeën? Hoe kun je de ontsluiting positief beïnvloeden? Welke houdingen zijn bevorderlijk voor het openen van het bekken? Maar ook gaan we verder in op het mentale stuk voorbereiden op moederschap. Begrijp de fysiologie van het moeder worden. Durven vertrouwen op intuitie. Grenzen leren bepalen en aangeven. Postpartum voeding. En nog veel meer... 

Ontspanning 

Ontspannen kun je leren! 'Ontspanning' staat centraal. Je leert beter herkennen waar je grenzen liggen en je leert op wat voor verschillende manieren je kunt ontspannen.

Je maakt kennis met de ademhalingsoefeningen, geïnspireerd uit hypnobirthing. Dit heeft allemaal positieve gevolgen op het verloop van je zwangerschap, de bevalling en je herstel.

Wanneer deel nemen aan het retreat 

Een gunstig moment om deel te nemen is vanaf week 12 tot week 36 van de zwangerschap. Je kunt altijd meedoen, ook al heb je al een eerdere zwangerschap achter de rug. Het is een nieuwe beleving en elke keer weer geschikt als voorbereiding. Deelname is geschikt of je nu in het ziekenhuis of thuis gaat bevallen.

 

De datum voor het eerst komende event is:

29 en 30 oktober. 

Omdat we graag alle aandacht voor jullie hebben houden we de groep klein, dus maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. 

 

 


 

Soulful Pregnancy
Retreats
 

 

 

Datum: 29 en 30 oktober

Tijd: Za. 09.00 - 18.00

Zo. 09.00- 18.00
Locatie: Dorpstraat 120 Veldhoven
Prijs: €295,-

Een kleine investering, zeker wanneer je weet dat de informatie uit  de cursus: 'Bevallen vanuit ontspanning' alleen al een waarde heeft van €295,- De overige 4 workshops hebben ook minimaal een waarde van €400,- Inclusief 3 compleet verzorgde maaltijden per dag en dit alles op een prachtige feestelijke locatie.

Kortom, een investering die het helemaal waard is!

We vinden het fijn om te starten met een groep deelneemsters die benieuwd is naar en open staat voor dit unieke concept. Leuk dat je geïnteresseerd bent! Vorige edities waren nagenoeg uitverkocht. Geef je aanmelding snel door om jouw plaats te bemachtigen. 

Brown Inspiring Quote Instagram Post.png
 

Afgelopen 4 jaar heeft Gytha, zelf ook mama, met veel plezier zwangerschapsyoga lessen in en rondom Eindhoven verzorgd. Daarnaast heeft zij, na het volgen van de opleiding tot zwangerschapscoach, al tientallen stellen begeleid met haar eendaagse privé cursus: 'Bevallen vanuit ontspanning'. Op deze manier zijn veel mama's voorbereid op een bevalling waar ze met een positief en bekrachtigd gevoel op terug kunnen kijken. Tijdens het retreat van  Soulful Pregnancy wordt de ervaring van de groepsyogalessen gecombineerd met de kennis van de privé cursus. Daarnaast ga je tijdens dit weekend genieten van waardevolle workshops van wel 4 verschillende experts. Een mooie afwisseling van kennis, beweging en ontspanning om van jouw zwangerschap en echte Soulful Pregnancy te maken.  

" Een Soulful Pregnancy staat voor mij voor; verstillen, aandacht, sisterhood door vrouwelijke energie, verbinding, ZIJN en Vieren!

Dit heb ik op een unieke wijze voor je weten te creëren. Het retreat zal voelen als een cadeau aan jezelf en misschien zelfs als een klein feestje. Waarna je de deur ontspannen, versterkt en verlicht weer uitgaat. Dit speciale weekend is een ode aan jou! Want de transitie die je doormaakt naar moederschap is zo wonderbaarlijk. Ik kijk er ontzettend naar uit om je in deze bijzondere fase te mogen gaan begeleiden.''

Gytha Brooks 
-Gediplomeerd Yoga instructrice, (zwangerschaps)masseuse, zwangerschapscoach, ademcoach & mama

WhatsApp Image 2021-09-21 at 11.31_edited.jpg
kim revieuw foto.JPG

Lieve Gytha,

 

Wat heb ik ontzettend uitgekeken naar de wekelijkse yoga retreat tijdens mijn zwangerschap! Naast de wekelijkse ontspannende beweging, was er iedere week weer iets nieuws wat er op het programma stond. Dit was geen 'standaard' zwangerschapscursus maar echt een cadeautje om te ontspannen en contact te kunnen maken met mijn zoontje. Het was ook erg fijn en waardevol om dit te delen met andere vrouwen die in dezelfde transformatie zaten. Persoonlijk was voor mij de soundhealing met Pleuni echt een hoogtepunt en natuurlijk alle heerlijke lekkernijen die jij iedere week weer vers maakte voor ons. Ik voelde me compleet in de watten gelegd en zelfs de 'praktische informatie' werd op een unieke manier door jou verteld, uitgelegd en we mochten het ook echt ondergaan. Op deze manier blijft het wat mij betreft veel beter hangen. Dankjewel voor jouw waardevolle bijdrage in deze bijzondere transformatie die ik mag doormaken tot mama ♡

Kim 

 
6.png